Rólunk

A Medipen Plusz Kft. 2001-ben alakult, de jogelődei 1993 óta jelen vannak az ajándéktárgy és reklámáru piacon.
Cégünk létszámát tekintve kis cég, de eredményei alapján, szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy sikeres. Ez többek között annak is köszönhető, hogy alacsony rezsivel dolgozó, pontosan szállító cég vagyunk.

Tevékenységünk az írószerekkel kezdődött. Nagyon sokféle és származási helyét tekintve is sokszínű a termékpalettánk. Alapelvünk, hogy csak a jó és megbízható minőséget forgalmazzuk -származási helytől függetlenül. Törekszünk a hagyományostól eltérő új termékek beszerzésére, mely kínálatunkból is kitűnik.

Forgalmazunk még hagyományos reklámhordozókat, pólókat, baseball sapkákat, kongresszusi kellékeket, kulcstartókat, bőrárukat, utazótáskákat.

Foglalkozunk TIX öntapadós jegyzettömbök forgalmazásával. Egyedi termékek tervezése és legyártatása is lehetséges.

Speciális kínálatunkban szerepel az EU szabványnak is megfelelő használt injekciós tű gyűjtőtartály, érszorító több fajtája, egyszer használatos EKG tappancs, EKG gél stb.

 

Vállaljuk a termékek tampon, vagy szitanyomását, gravírozását, vakdomborozását, hímzését...stb. A kiválsztott termékek egyediesítésére mindig megajánljuk a legcélszerűbb emblémázási eljárástt

Honlapunk címe: www.medipenplusz.hu